Multi-touch pekskärm och bordsapplikation

Modern interaktiv och taktil teknik möjliggör mer engagerande kundkommunikationskurser. Denna lösning blir mer och mer erkänd. Det är tack vare möjligheten att reklamkampanjer inte bara är mer attraktiva utan också mer effektiva.

Sådana moderna interaktiva lösningar inkluderar pekskärmar och multimedia-skrivbord. De används på flygplatser, skolor och köpcentra.

Dessa interaktiva beröringspunkter är byggda på grundval av moderna IT-system, som vi ofta stöter på i butiker och gallerier. De gör det möjligt att tillhandahålla den mest relevanta informationen om din tjänst eller produkt. Shopping är ännu mer med denna interaktiva skärm.

Pekskärmstyp

På grund av tekniken som används vid tillverkningen av pekskärmar kan vi dela upp dem i grupper. Dessa är kapacitiva skärmar, resistiva skärmar, ytvågspekskärmar, elektromagnetiska induktiva pekskärmar eller infraröda pekskärmar. Var och en av dessa tekniker har fördelar och nackdelar. Att välja en av dem ska baseras på målapplikationen och den plats där skärmen fungerar.

Multimedia bord

Tabellen används oftast som ett reklammedium. Dessa kundresponsiva enheter är företags multimediepresentationer och kan inkludera videofoton, ljud eller professionell animering.

Multimediatabellen styrs med en lämplig dator, allt baserat på den senaste multiTouch touch-tekniken. Dessutom kan den här enheten utökas med lösningar som en 3D-kodskrivare eller skanner, vilket gör att du kan öka tabellens funktionalitet från beröring till utskrift och skanning av marknadsföringsmeddelanden eller aktivering av lojalitetskuponger. De baltformade ytorna på bordsskivorna är gjorda av härdat glas för perfekt hållbarhet och optiska parametrar

MultiTouch-bord används på många ställen, de är obligatorisk utrustning i köpcentra, men allt oftare används de också på olika mässor, där de fungerar som informationspunkter.

Pekskärmen och MultiTouch-tabellerna möjliggör okonventionell presentation av varor och tjänster, direkt interaktion mellan kunden med systemet och säljaren, och framför allt säkerställer de felfri drift av systemet. Denna lösning stöder Bluetooth- och e-postanslutningar och möjliggör snabba ändringar och uppdateringar av det presenterade innehållet.