Interaktiva väggar och golv

Utvecklingen av avancerad multimedieteknik är extremt dynamisk. Tack vare detta får vi tillgång till mer och mer moderna enheter. De kan visa högkvalitativ grafik och rörliga bilder, till exempel animationer eller filmer. Interaktiva väggar och golv är sådana innovativa tekniska lösningar.

Interaktiva golv och väggar har speciella lysdioder som kan visa en mängd olika innehåll, från högkvalitativa bilder till filmer och animationer. Dessutom kan det presenterade innehållet påverkas av din kropps rörelse, vilket orsakar identifiering med de bilder som visas, t.ex. en reklam eller ett spel. Mycket ofta är sådana interaktiva lösningar också utrustade med professionella ljudsystem.

Installation av interaktiva väggar och golv

Multimediaväggar är innovativa enheter som, i motsats till utseendet, inte kräver komplicerad montering och idrifttagningen är snabb och enkel. De är skyldiga sin enkla installation till en noggrant utvald design. Interaktiva tekniska lösningar som multimedieväggar gör det möjligt att ändra vilken yta som helst.

Det interaktiva golvet är inte heller svårt att installera och dess installation går lika snabbt.

Vad kan du vinna på interaktiva väggar och golv?

Interaktiva väggar och golv har många fördelar. De framkallar ett antal intressanta interaktioner, är ett överraskande element, tillåter direkt kontakt med det presenterade innehållet, engagerar mottagare, kommer ihåg länge, stimulerar sinnena. Tack vare detta kan du inte bara effektivt förmedla reklaminnehåll och effektivt bygga långsiktiga relationer med kunder utan också skapa en modern bild av ett varumärke, en produkt eller tjänst som kommer att bli ännu mer igenkännlig på marknaden. På grund av den mycket höga konkurrenskraften i många branscher är det en extremt viktig fråga att skilja sig från en originalbild.

Var är det bästa stället att tillämpa interaktiva innovationer?

Interaktiva väggar och golv, tillsammans med deras erbjudande av bilder, animationer och filmer som reagerar på beröring, lockar kunder, vilket innebär att denna produkt har ett brett utbud av applikationer. De används ofta i reklambranschen, t.ex. på mässor, konferenser eller evenemang. De är perfekta för utställningsplatser, som köpcentra, butiker, hotell, klubbar. Denna lösning kan också användas av barns lekcentra (utbildningsinstitutioner, lekrum) och kulturinstitutioner (museer, utställningar, föreställningar).