Electronics Expos: där ny teknik föds

De olika hushållselektronikutställningarna som hålls i USA är några av de största tekniska evenemangen varje år, och är värd för hundratals mässor som visar hyresrätter i en byggnad. Lär dig mer om historien om dessa händelser och vad de för med sig varje år.

Konsumentelektronikmässor är ofta några av de största och viktigaste händelserna i teknikvärlden. En gång om året samlar olika organisationer elektronikföretag från hela världen för att visa upp sitt arbete. För dem som är involverade i teknikindustrin hölls detta evenemang högt uppmärksammat eftersom många stora tillkännagivanden av nya produkter gjordes till dem. De flesta företag visar sina produkter som ännu inte släpps, inte vad som för närvarande finns på marknaden. För alla som är involverade i branschen bör Electronic Expos inte missas.

IoT Tech Expo Europe 2022

Den första av dessa utställningar hölls i slutet av 1960-talet. Blandningen av mässor för uthyrning av skärmar är en fantastisk framgång, och snart är de elektroniska Expos rotade i olika städer runt om i världen. En del av tjusningen med detta evenemang beror på tillkännagivandet av nya banbrytande produkter från stora aktörer i branschen. Tillkännagivandet av ett nytt videospelssystem, mediatyp och tv-format har väckt stor uppmärksamhet i media till detta evenemang, så företag tävlar om att ta fram de mest spännande nya produkterna som tar rampljuset. På grund av den ökande närvaron under åren är de flesta av mässan inte längre öppna för allmänheten. Deltagarna måste vanligtvis först registrera sig hos organisationen och bevisa att de är involverade i branschen.

Exponeringarna själva har utvecklats från deras ödmjuka början. Mässor visar hyror som är intrikat och fantastiskt designade. Monterarna är fyllda med prylar och prylar för deltagarna att interagera med och de smartaste och mest intressanta personalen i sin bästa form. En elektronisk utställning är en möjlighet för teknikföretag att sätta sin bästa fot för pressen, så det finns inga kostnader som är förbjudna när man överväger en presentation.

Electronic Expos är dock mycket mer än bara ett hyrpaket som visar mässor på bottenvåningen. Företag och privatpersoner ger presentationer och tillkännagivanden under hela evenemanget, och många områden finns tillgängliga för att detta ska hända. För varje evenemangsdag brukar huvudtalarna bjudas in för att prata om frågor som rör branschen. Enskilda företag hyr också ut stora balsalar för att vara värd för öppningen av deras senaste produkter. Paneler från flera gäster från olika områden ger en öppnare diskussion om teknik, och vissa företag har till och med mindre mötesrum för mer intima samtal med sina besökare borta från bottenvåningen.

World Expos historia

Även om du inte kan närvara är veckan som leder till Expos electronics full av spekulationer och spänning när teknikvärlden förbereder sig för att avslöja nästa steg i innovation. Tack vare teknik som delvis inspirerades av själva evenemanget, kan medlemmar av allmänheten nu se mycket täckning från onlineevenemang. Videon från demon på utställningsgolvet fick dem att känna sig som om de befann sig mitt emellan hyresmässan och resten av pressen. Bortsett från det är det bara en tidsfråga innan en ny pryl kommer att finnas tillgänglig för alla att använda!